Revurdering af vores camper og Cordoba

Vores naboer Silke og Dieter fra Nordtyskland elsker Danmark og det er der, de kører til om sommeren – i vinterperioden er de her i Sydspanien.

Revurdering af vores camper og Cordoba

Vi vågnede midt i olivenmarkerne. Vores naboer Silke og Dieter fra Nordtyskland elsker Danmark og det er der, de kører til om sommeren – i vinterperioden er de her i Sydspanien. 

Silke sagde, at området omkring Ronda og naturparken var helt fantastisk smukt, så det skriver jeg bag øret. I år får vi ikke tid til at besøge det, da vi gerne vil videre ned over Sicilien i løbet af foråret og vi derfor skal begynde at bevæge os mod Barcelona, hvor færgen afgår til Syditalien.

Tyskerne bor i en af de helt store hvide campere og da hun snakkede om sit store køkken, så blev jeg nysgerrig og fik lov til at komme ind og se. Det er en camper med plads til 6 sovende personer, så der var rigeligt med plads. Og køkkenet var større end de fleste. Det var en fed følelse at sidde inde i camperen og der var plads til at man kunne rejse sig og gå rundt eller lave mad. Og en dobbeltseng med en almindelig madras så også indbydende ud. 

Deres camper var til salg for €38.000. De vil gerne have en, der ikke er så høj fortil, men med mere benplads, så de bedre kan se fjernsyn om aftenen. Tjaa… vi har forskellige behov.

Jeg skal ikke have deres camper – et monster på hjul. Men jeg kunne måske godt åbne op for at vi får en sprinter størrelse. Også selvom ulempen er, at vi pludselig ikke kan parkere i parkeringskældre og få skygge på en meget varm dag.

Cordoba er virkelig hyggelig

Efter arbejde, skole og løb gik turen videre til Cordoba, hvor der er et trailløb på søndag. Vask, afhentning af ledninger til at lade vores laptops og et besøg i Decatlon for at købe de bats, som vi har glemt i Olhao.

Bo havde fundet en Decatlon City, som vi kørte efter og endte helt inde i den historiske by med meget smalle gader. Så smalle, at vi ikke kunne knibe os igennem og blev nødt til at bakke tilbage.

Cordoba er mega hyggelig og meget overraskende. Vi bliver her i nogle dage og i starten af næste uge tager vi ind for at ’sightsee’. 

Vi har fundet en lille nedlagt picnic 5 min fra det sted, hvor løbet er – det er godt, at det er weekend, for der er ingen internet.

Relaterede blogposts