Mikkis campingplads – eksotisk og smukt

Det sted vi har fundet her ved kysten er helt fantastisk - her er virkelig smukt. Solen titter frem en gang imellem og bølgerne bruser nedenfor skrænten. Vi er kommet os over gårsdagens negative stemning.

Mikkis campingplads – eksotisk og smukt

Det sted vi har fundet her ved kysten er helt fantastisk – her er virkelig smukt. Solen titter frem en gang imellem og bølgerne bruser nedenfor skrænten. Vi er kommet os over gårsdagens negative stemning.

Indimellem regner det og de har også meldt regnvejr i morgen, så vi beslutter os for at ringe rundt til de forskellige camper-van-pladser og campingpladser. Alle de billige pladser er optaget, så vi beslutter os for at køre ind til en campingplads, som har fået vildt gode anmeldelser.

Hvor er det lang tid siden, at jeg set noget, som er så smukt og med så god en stemning. Receptionen var i en stor hal fyldt med planter, kunst, farver og fugle – det var som da jeg sammen med min veninde Maria Delcheva besøgte det det store drivhus i botanisk have i Århus C ved siden af den gamle by. Eksotisk og smukt.

Ved siden af receptionen var der en bar med sofaer, fugle, billard, bordfodbold, spil og bøger. Hjemmelavet mad, restaurant og en lukket svimmingpool ude foran.

Hele pladsen var fyldt med kunst og dyr – små uld-æsler, lamaer, kænguruer, fugle, svin, geder og, og, og…

Fastlæggerne var alle sammen super glade mennesker. Grinede, snakkede og hilste på hinanden i et væk – så anderledes var de andre pladser, hvor alle isolerer sig. Så fin en stemning.

Vi sad i restauranten og arbejde og hyggede os. Bo bankede ungerne i bordfodbold og vi hyggede. Efter aftensmad satte ungerne sig op for at spille sammen på computeren.

Relaterede blogposts