Træt i hovedet

Vi har et projekt, der skal afleveres. Så det er stressende både at passe arbejdet, være afhængig af, at vi er koblet til strøm og flygte fra regnen på samme tid - Bo er ballert og træt i hovedet.

Træt i hovedet

Vi har et projekt, der skal afleveres. Så det er stressende både at passe arbejdet, være afhængig af, at vi er koblet til strøm og flygte fra regnen på samme tid – Bo er ballert og træt i hovedet.

Vi var kørt lige efter morgenmaden og ville vente med at arbejde, til vi kom frem. Regnen havde igen indhentet os og vi orkede ikke flere dråber.

Det var meningen, at vi skulle forsætte til en Aire lidt syd for Madrid, med toilet, bad og vaskemaskine og så blive der et par dage. Men efterhånden som vi bevægede os fra Portugal og ind i Spanien, blev Bo mere og mere mut. Til sidst havde han brug for at isolere sig – han sad med høretelefoner på og lyttede til musik mens han kørte og vi lavede lektier og snakkede om Alex’ stil.

Ved frokost besluttede vi os for, at forkorte turen og fandt et sted lidt nordøst for Madrid. Vi fik en overraskelse, da vi ankom til en lille bjergkæde og skulle campere i 1000m højde. Men der var vand og strøm, så alt var fjong.

… og så har de max styr på deres graffiti !

Vi havde brug for, at der kom ro på. Så selvom det var lidt køligere end planlagt, så valgte vi alligevel at blive et par dage.

Vi fik handlet, arbejdet og slappet af.

Fredagshygge og en god start på weekenden

Fredagshygge i camperen er mega hyggelig. Vi reder sengen. Sætter os tæt op ad hinanden med puder og soveposer stoppet godt om i ryggen. Sætter laptoppen op og så kører filmen på en mega 13″ mens der bliver fredagssnacket. Det er virkelig specielt og rigtig rart.

Selvom dagen startede super træls, så sluttede den perfekt med godt vejr, godt humør, slikposer (og alle ved, at så er Bo glad) og ro.

Relaterede blogposts